Marta Evtimova postaje novi glavni producent News and Current Affairs u Nova Broadcasting Group

marta-evtimova-postaje-novi-glavni-producent-news-and-current-affairs-u-new-broadcasting-group

Nova Broadcasting Group najavila je imenovanje Marte Evtima za glavnog producenta vijesti i aktualnosti. Ona preuzima funkciju koja stupa na snagu 29. maja.

Marta Evtimova je dobro afirmisani profesionalac sa preko 20 godina bogatog televizijskog iskustva, od čega 10 u NOVI. Tokom poslednje 3 godine bila je odgovorna za kvalitetan sadržaj i razvoj programa aktuelnih poslova i specijalnih novinarskih formata medija kao glavnog producenta Aktuelnih poslova.

“Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Marti na njenu novu ulogu. Ona je iskusna i posvećena novinarka sa značajnim doprinosom redakciji NOVA koja podržava principe objektivnosti i jednakosti. Uvjeren sam da će ona i cijeli tim News and Current Affairs nastaviti da potvrđuju novinarske standarde uz zadržavanje liderske pozicije medija,” rekao je Dirk Gerkens, izvršni direktor Nove Broadcasting Group i direktor za programiranje, produkciju i oglašavanje u United Media.

Pre nego što se pridružila NOVI, profesionalno iskustvo Marte Evtimove takođe uključuje pozicije reportera, urednika, glavnog urednika i izvršnog producenta u medijskim i produkcijskim kućama. Diplomirala je novinarstvo i političke nauke na Sofijskom univerzitetu “St. Kliment Ohridski”.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top