PPF Telecom Group lansira brend Yettel

PPF Telecom Group BV je danas predstavila novi brend Yettel za svoje mobilne operatere u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji, koji su do sada bili grupisani pod imenom Telenor.

„ Naša poslovna strategija se fokusira na tri ključna cilja. Prvo, želimo da našim korisnicima pružimo najbolje iskustvo usluge, drugo, da upravljamo najsavremenijim telekomunikacionim mrežama, i treće, da postignemo najviši nivo efikasnosti i profitabilnosti. Jak brend je ključan za ispunjenje naše vizije, ” rekao je Marek Slacik, izvršni direktor TMT CEE, PPF Telecom Group.

Promjena imena, koja je na snazi ​​od 1. marta 2022., stupa na snagu danas, a cilj je da se tranzicija završi do kraja marta.

“ Kroz novi brend Yettel, mi ćemo prihvatiti rastuća očekivanja naših kupaca i povećati vrijednost kompanije ”, dodao je Slacik.

Yettel se pridružuje brendovima O2 i CETIN u telekomunikacijskom portfelju PPF Telecom Grupe.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top