Skip to content

SRBIJA: Yettel ima najbolju pokrivenost mobilnim internetom

yettel-zelena

Yettel je, petu godinu zaredom, dobio priznaje za najbolji kvalitet mreže „Best in test“, koji dodeljuje internacionalna tehnološka kompanija UMLAUT. UMLAUT je globalna kompanija koja meri kvalitet mobilnih mreža u više od 120 zemalja i koristi inovativnu ‘crowdsourcing’ metodologiju, koja prikazuje realno korisničko iskustvo.

֦Danas nije dovoljno da vam mreža bude samo brza. Isto tako važno je da imate besprekornu i kontinuiranu pokrivenost. Zato smo izuzetno ponosni na činjenicu da petu godinu zaredom dobijamo priznanje „Best in Test“ na uporednom merenju kvaliteta mreža. Poslednje merenje UMLAUT-a kaže da imamo najbolju pokrivenost internetom, kako u domovima naših korisnika, tako i geografski, u celoj zemlji. Naši partneri iz Gorske službe spasavanja pomogli su nam da građanima približimo zašto je to važno, jer spašavanje ljudskih života često zavisi od toga da li imate jak i stabilan signal ֞ rekao je Saša Leković, Izvršni direktor tehnike u Yettelu.

Yettel je i prva 100% zelena mreža, jer koristi električnu energiju koju u potpunosti potiče iz obnovljivih izvora, 100%ЗелЕПС.

Hoćemo da naša mreža bude održiva, zelena, ali i sigurna, da pokrijemo sve aspekte koji jednu mrežu čine sjajnom za korisnike. Sa nama su bezbedni i u onlajn i oflajn svetu. Zajedno sa Gorskom službom spasavanja mapirali smo i obeležili šetačke i biciklističke staze širom Srbije. Deo su Yettel aplikacije, u sekciji pod nazivom „Yettel zelene staze, a tu je i naš „Safe Net“ koji štiti mobilne uređaje od najčešćih sajber pretnji, poput malvera, fišinga i botneta֞, dodaje Leković. 

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept