SRBIJA: Yettel ima najbolju pokrivenost mobilnim internetom

0

Yettel je, petu godinu zaredom, dobio priznaje za najbolji kvalitet mreže „Best in test“, koji dodeljuje internacionalna tehnološka kompanija UMLAUT. UMLAUT je globalna kompanija koja meri kvalitet mobilnih mreža u više od 120 zemalja i koristi inovativnu ‘crowdsourcing’ metodologiju, koja prikazuje realno korisničko iskustvo.

֦Danas nije dovoljno da vam mreža bude samo brza. Isto tako važno je da imate besprekornu i kontinuiranu pokrivenost. Zato smo izuzetno ponosni na činjenicu da petu godinu zaredom dobijamo priznanje „Best in Test“ na uporednom merenju kvaliteta mreža. Poslednje merenje UMLAUT-a kaže da imamo najbolju pokrivenost internetom, kako u domovima naših korisnika, tako i geografski, u celoj zemlji. Naši partneri iz Gorske službe spasavanja pomogli su nam da građanima približimo zašto je to važno, jer spašavanje ljudskih života često zavisi od toga da li imate jak i stabilan signal ֞ rekao je Saša Leković, Izvršni direktor tehnike u Yettelu.Yettel je i prva 100% zelena mreža, jer koristi električnu energiju koju u potpunosti potiče iz obnovljivih izvora, 100%ЗелЕПС.

Hoćemo da naša mreža bude održiva, zelena, ali i sigurna, da pokrijemo sve aspekte koji jednu mrežu čine sjajnom za korisnike. Sa nama su bezbedni i u onlajn i oflajn svetu. Zajedno sa Gorskom službom spasavanja mapirali smo i obeležili šetačke i biciklističke staze širom Srbije. Deo su Yettel aplikacije, u sekciji pod nazivom „Yettel zelene staze, a tu je i naš „Safe Net“ koji štiti mobilne uređaje od najčešćih sajber pretnji, poput malvera, fišinga i botneta֞, dodaje Leković.