Telemach BH otvorio još jednu poslovnicu u Sarajevu, posjetite ih u naselju Otoka

Kako bi se dodatno približila postojećim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, kompanija Telemach BH je 23. januara otvorila novu poslovnicu u Sarajevu. Ona se nalazi na adresi Gradačačka 25 u naselju Otoka.

RIječ je o još jednoj Telemach poslovnici s inovativnim i uzbudljivim “look&feel” ambijentom, koji objedinjuje vrhunsku tehnologiju, moderan dizajn i strateško korištenje prostora za još bolje korisničko iskustvo.

Radno vrijeme je u terminima od 08 pa do 17 sati radnim danima i subotom do 13 sati.

“Posjetite nas i otkrijte zašto su naša kompanija i naši zaposlenici nosioci priznanja za izvrsnost u odnosu s korisnicima. Uz njihovu pomoć, istražite raznolikost naših EON paketa prema ličnim preferencijama, upoznajte se s prednostima našeg GIGA interneta, testirajte inovativne aplikacije te iskoristite mogućnost plaćanja naših usluga bez dodatnih provizija. Svi vi koji se želite pridružiti našoj velikoj zajednici zadovoljnih korisnika, možete to učiniti na ovom mjestu, brzo i jednostavno. Osim odabira željenih usluga – kablovske i digitalne televizije, fiksne telefonije te interneta s brzinama kakvim se mogu pohvaliti stanovnici najrazvijenijih zemalja svijeta, u našoj novoj poslovnici možete dobiti informacije o svim ostalim uslugama kompanije Telemach BH. Čekamo vas u ulici Gradačačka, na broju 25”, poručuju iz Telemacha BH.

Sve posjetitelje svog novog sarajevskog centra za korisnike Telemach BH je na dan otvorenja obradovao posebnim poklonima dobrodošlice, a prigodna promotivna iznenađenja očekuju i sve korisnike usluga ove kompanije koji posjete novu poslovnicu do 27. januara.

Otvaranje nove poslovnice je još jedan korak u širenju i razvoju poslovanja Telemacha BH, te pokazatelj visokih standarda u odnosu prema korisnicima, za šta je ova kompanija nedavno nagrađena prestižnim internacionalnim certifikatom i zlatnom medaljom “Customer’s Friend – Jer mi cijenimo svoje klijente” i statusom “Vrhunska izvrsnost” od međunarodne organizacije Icertias.

Izvor: klix.ba

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top