skip to Main Content
TP Vision integrira HD + u Philips televizore putem HbbTV OpApp
Tp-vision-integrira-hd-+-u-philips-televizore-putem-hbbtv-opapp

Autor

Proizvođač televizora TP Vision oprema nove modele svog brenda Philips ugrađenim prijemom njemačke DTH satelitske platforme HD +.

HD + pristup bez dodatnog hardvera omogućava HbbTV OpApp, koji se ponaša kao virtualni set -puna kutija u pametnom televizoru. Od oktobra 2021, HD + će biti dostupan na ovaj način na Android TV modelima PUS 85 x6, PUS 9206, PML 9506, PML 9636, OLED 706 i OLED8x6.

Kupci će moći testirati paket HD + kanala i interaktivne funkcije besplatno šest mjeseci, a zatim ih nastaviti koristiti uz pretplatu ako žele.

„Na Philips Android televizorima , svi glavni streaming servisi dostupni su uz nebrojene aplikacije za praktično sve svrhe. Istovremeno, nastavljamo raditi na širenju ponude u svim pravcima putem partnera. Stoga smo vrlo zadovoljni što će HD + u budućnosti raditi i kao aplikacija na Philips televizorima. To će učiniti još jednostavnijim i praktičnijim korištenje ponude bez potrebe za dodatnim modulom i karticom ”, rekao je Murat Yatkin, izvršni direktor TP Vision D / A / CH.

Nakon Panasonic-a ,

Samsung i Vestel

rt-de-ponovo-na-satelitu-eutelsat-16e

RT DE ponovo na satelitu Eutelsat 16E

Nakon kratke pauze, ruski informativni kanal RT DE (RT auf Deutsch)opet je dostupan na satelitu Eutelsat 16A(16E).Kanal emituje na  originalnim...

Back To Top
×Close search
Search