skip to Main Content
N1 dobitnik nagrade Social Media Summita za najbolji podcast

Social media summit 2023. završen je dodjelom nagrada u Sarajevu, a među dobitnicima nagrade je i N1 Televizija, za najbolji podcast.

Podcast emisiju “Jedan sat” N1 uređuje i vodi Emela Burdžović, a nerijetko sa svojim gostima probudi duboke emocije gledalaca.

U dva dana sa bogatim sadržajem učestvovalo je više od 40 stručnjaka za društvene mreže, predstavnika agencija, kompanija, influencera… Događaj predstavlja značajan izvor novih znanja, trendova, te savjeta za poslovanje i svakodnevni život na društvenim mrežama.

Social Media Summit okuplja regionalne lidere u društvenim mrežama kako bi dali odgovore na jedno od najvažnijih pitanja našeg vremena – utjecaj društvenih medija na ljude i kompanije. Društvene mreže su postali dominantna sila protoka informacija u modernom životu i sada su glavni kanal za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Ovaj uspon društvenih medija je iz temelja, gdje smo od relativno malog broja proizvođača informacija došli do velikog broja proizvođača, distributera i primatelja, te su imali dubok utjecaj na to kako ljudi razumiju svijet.

Summit je održan 18. i 19. maja, a generalni sponzor je Telemach. Održani su različite panel diskusije sa osobama koje su najaktivnije i najpopularnije na određenim platformama. Najistaknutija lica platformi govorila su o svom uspjehu, contentu koji stvaraju, važnosti interakcije s publikom kao i globalnim trendovima koje primjenjuju na našem tržištu.

Posebnu pažnja posvećena je edukaciji onih koji tek planiraju ući u svijet influens marketinga, približiti im način komuniciranja i dolaska do većeg broja publike i samim tim i željenih rezultata.

Izvor: n1info.ba

67

Vezani članci

Back To Top
Search