N1 dobitnik nagrade Social Media Summita za najbolji podcast

0

Social media summit 2023. završen je dodjelom nagrada u Sarajevu, a među dobitnicima nagrade je i N1 Televizija, za najbolji podcast.

Podcast emisiju “Jedan sat” N1 uređuje i vodi Emela Burdžović, a nerijetko sa svojim gostima probudi duboke emocije gledalaca.U dva dana sa bogatim sadržajem učestvovalo je više od 40 stručnjaka za društvene mreže, predstavnika agencija, kompanija, influencera… Događaj predstavlja značajan izvor novih znanja, trendova, te savjeta za poslovanje i svakodnevni život na društvenim mrežama.

Social Media Summit okuplja regionalne lidere u društvenim mrežama kako bi dali odgovore na jedno od najvažnijih pitanja našeg vremena – utjecaj društvenih medija na ljude i kompanije. Društvene mreže su postali dominantna sila protoka informacija u modernom životu i sada su glavni kanal za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Ovaj uspon društvenih medija je iz temelja, gdje smo od relativno malog broja proizvođača informacija došli do velikog broja proizvođača, distributera i primatelja, te su imali dubok utjecaj na to kako ljudi razumiju svijet.

Summit je održan 18. i 19. maja, a generalni sponzor je Telemach. Održani su različite panel diskusije sa osobama koje su najaktivnije i najpopularnije na određenim platformama. Najistaknutija lica platformi govorila su o svom uspjehu, contentu koji stvaraju, važnosti interakcije s publikom kao i globalnim trendovima koje primjenjuju na našem tržištu.

Posebnu pažnja posvećena je edukaciji onih koji tek planiraju ući u svijet influens marketinga, približiti im način komuniciranja i dolaska do većeg broja publike i samim tim i željenih rezultata.

Izvor: n1info.ba

Advertisement