Vojo Nedeljković ide na UNA TV, vodit će intervjue

UNA televizija najavila je još jedno veliko pojačanje u svom timu, jedno od najiskusnijih i najvoljenijih TV lica na ovim prostorima, Voju Nedeljkovića.
 „Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da dijelim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde“, iskren je Voja.
 
Popularnog voditelja ćemo od 12. marta utorkom u 20.45 gledati u emisiji „Una intervju“.

„Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti iznijeti neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij, i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije.“
 
Tokom svoje višedecenijske medijske karijere, Voja je većinu ličnosti koje intervjuiše u ovoj emisiji, imao priliku i da bliže upozna, tako da će publika kroz prijateljski razgovor čuti najintimnija razmišljanja o njihovom životu i karijeri.
DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top