Nokia G22 na listi Najboljih izuma 2023. godine TIME magazina

0
Kompanija HMD, koja stoji iza nove generacije Nokia pametnih telefona koji se lako popravljaju, našla se na listi Najboljih izuma 2023. godine TIME magazina sa Nokia G22 telefonom koji dolazi sa QuickFix mogućnošću popravki koje korisnici samostalno mogu da obave kod kuće*.
 
Godišnja lista Najboljih izuma TIME magazina za 2023. godinu sadrži 200 nevjerovatnih inovacija koje mogu da promjene naše živote, uključujući inovaciju kompanije HMD: Nokia G22 telefon koji je prvi u novoj eri pametnih telefona koje korisnici mogu da poprave kod kuće.
 

– U vremenu u kome su inovacije u usponu, zaista nam znači što smo se našli na ovoj proslavljenoj godišnjoj listi. Želimo da popravke telefona učinimo dostupnim, jednostavnijim i prelijepo dizajniranim za korisnike – rekao je Lars Silberbauer, direktor marketinga u kompaniji HMD.

Poleđina Nokia G22 telefona je izrađena od 100% reciklirane plastike, a možete zamijeniti oštećene ekrane i stare baterije. Ovaj pametni telefon takođe dolazi sa baterijom koja traje do tri dana** i ima kapacitet za čak 800 punih ciklusa punjenja***, što znači da ćete duže moći da ga koristite.Nakon velikog uspjeha Nokia G22 telefona, kompanija HMD mogućnost jednostavne popravke pametnih telefona kod kuće donosi i u 5G segment, predstavljajući Nokia G42 5G u živopisnoj roze i ljubičastoj boji.

Izbor na listu Najboljih izuma 2023. dolazi ubrzo nakon što je kompanija ostvarila veoma impresivnu Platinum EcoVadis ocjenu održivosti za 2023. godinu, drugu godinu zaredom. Kompanija se nalazi u prvih 1% biznisa i 98 percentila kompanija koje su revidirane zbog njihove posvećenosti održivim praksama u proizvodnji komunikacione opreme.

O procesu nominacije za godišnju listu Najboljih izuma za 2023. godinu TIME magazina
 
Sačinjena je od nominacija urednika i dopisnika TIME magazina širom svijeta i onlajn procesa apliciranja, sa posebnom pažnjom na oblasti koje bilježe rast – kao što su vještačka inteligencija, zelena energija i održivost. Zatim svakog kandidata procjenjuju na osnovu brojnih ključnih faktora, uključujući originalnost, efikasnost, ambicioznost i uticaj.
 
* Detalji su dostupni na sljedećem linku: https://www.nokia.com/phones/en_int/self-repair.
** Na osnovu testiranja korišćenja u realnim okolnostima koje je sprovela kompanija HMD Global. Za više informacija posjetite sljedeći link.
*** Kompanija HMD Global je testirala bateriju tako da zadržava najmanje 80% svog originalnog kapaciteta nakon 800 punih ciklusa punjenja.
 
ekapija.com