Više od 10 premijera kojima će Pickbox NOW i Pickbox TV obilježiti jesen

Streaming servis Pickbox NOW i televizijski kanal Pickbox TV predstavili su brojne nove sadržaje koji će zaintrigirati publiku ove jeseni. Tijekom opuštenog druženja s partnerima i predstavnicima medija otkriveni su brojni novi naslovi koji prvo stižu na Pickbox NOW, a zatim i na Pickbox TV. Ujedno je predstavljen redizajn Smart TV aplikacije.

Naslovi koji će obilježiti nadolazeću jesen su:

  • Naopako (Upright) –dvije sezone britke crne komedije o dvama autsajderima koje je sudbina odvela na putovanje života. Riječ je o pravom dragulju za maratonsko gledanje čija je zvijezda Tim Minchin ujedno i izvršni producent, scenarist ali i skladatelj soundtracka.
  • Voli me (Love Me) –druga sezona serije o obitelji, ljubavnim odnosima i prijateljstvu. Ovaj neočekivani ljubavni hit godine dirljiva je drama o ljubavi i gubitku.
  • Doktor Thorne (Doctor Thorne) povijesna miniserija o raskoši, spletkama i ljubavnim trokutima u visokom društvu. Dolazi od kreatora hit-serije Downton Abbey.
  • Trik nestajanja (The Vanishing Act) –miniserija o bogatstvu, prijevari i nestanku. U fokusu je prevarantica čiji je slučaj i danas obavijen tajnama i teorijama zavjere.
  • Glava (The Head) –dvije sezone prožete neobjašnjivim misterijima i jezivim tajnama na misterioznoj Antarktici. Ugledni Variety ovaj je punokrvni triler prozvao jednom od najboljih međunarodnih serija godine.

Tijekom jeseni gledatelji će moći uživati i u paketu brojnih novih holivudskih filmova s poznatim licima u glavnim ulogama. Također, posebna Viaplay Selectova ponuda proširit će se s pet novih skandinavskih serija Zovi me tata (Call me Dad), Arhitektica (The Arhitect), Kraj ljeta (End of Summer), Furija (Furia) i Ulica u kojoj živim (The Street Where I Live).

Novi i poboljšani dizajn aplikacije

Ivan Ljubičić, direktor tvrtke Pickbox koja upravlja streaming servisom Pickbox NOW i televizijskim kanalom Pickbox TV, predstavio je novi dizajn aplikacije za gledanje Pickbox NOW kataloga na Smart TV uređajima: „Još od 2014. godine maštamo o ovakvoj Smart TV aplikaciji. Korisničko iskustvo je kvalitetnije – aplikacija je modernija i preglednija, a pronalazak omiljenih naslova je nadohvat ruke.“

Nagrađivani i cijenjeni naslovi na jednome mjestu

Pod krilaticom: Streamaj više, plaćaj manje, Pickbox NOW od 2014. godine pruža filmove i serije europske i holivudske produkcije, kao što su BBC, Fremantle, ITV, Lionsgate, Studiocanal, Mediapro, Viaplay i slični. Neki od najpopularnijih naslova su Dolina sreće (Happy Valley), ujedno dobitnica nagrade BAFTA za najbolju dramsku seriju i Špijunski ured (The Bureau) koji je najstariji francuski dnevni list Le Figaro prozvao najboljom francuskom serijom u povijesti, a New York Times proglasio trećom najboljom međunarodnom serijom posljednjeg desetljeća. Na Pickbox NOW dostupan je i Izlaz (Exit), provokativna skandinavska serija bazirana na istinitim pričama superbogatih financijaša iz Osla kao i Slučaj podmornice Vigil (Vigil) koji je oborio rekorde gledanosti u Velikoj Britaniji.

Prvi streaming servis u Hrvatskoj i regiji pruža lokalizirane naslove i trailere za publiku diljem sedam zemalja, a blisko ga prati Pickbox TV. Jedan od najgledanijih filmskih pay-TV kanala u regiji orijentiran je na kvalitetnu obiteljsku zabavu, a prikazuje dio ponude koja se može pronaći na Pickbox NOW.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top