Galaxy S24 serija uskoro dobiva nova ažuriranja!

galaxy-s24-serija-uskoro-dobiva-nova-azuriranja!


Najnovije ažuriranje, koje Samsung priprema za svoju S24 seriju pametnih telefona, trebalo bi riješiti najnovije probleme i trebala bi dodatno poboljšati funkcionalnost.

 

Ukratko…

  • Serija Samsung Galaxy S24 dobiva sigurnosna ažuriranja za svibanj.
  • Najnovije ažuriranje navodno popravlja 45 sigurnosnih propusta i problema do kojih je došlo u najnovijoj seriji Samsungovih Galaxy pametnih telefona.
  • Ažuriranje je od nedavno dostupno u Sjedinjenim Američkim Državama i u Europi.

 

Korisnici koji koriste pametne telefone serije Samsung Galaxy S24 uskoro će dobiti novo ažuriranje, ako već nisu. Tvrtka je počela objavljivati svibanjsko ažuriranje za Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra uređaje i da stvar bude bolja, ažuriranje će biti dostupno za korisnike u Sjedinjenim Američkim Državama i cijeloj Europi, ne samo u Europskoj uniji. Istina je da je što se ovog mjeseca tiče, Samsungu je trebalo više vremena nego što je to inače bio slučaj kako bi objavio i izbacio svoju najnoviju sigurnosnu zakrpu.

Južnokorejski proizvođač obično je ispred Googlea što se tiče puštanja mjesečnih ažuriranja na svoje uređaje. No iako smo morali čekati duže nego što je to inače slučaj, dobra stvar je da je ažuriranje vani i ako sve prođe kako treba, trebalo bi biti dostupno i na vašim Galaxy S24 modelima tijekom sljedećih nekoliko dana.

Ažuriranje serije Galaxy S24, koje je spremno za ovaj mjesec, iznosi oko 519 MB i na prvi pogled izgleda kao da ne sadržava ništa osim najnovije razine sigurnosnih zakrpa, koje bi trebale riješiti prethodno nastale probleme. Iako očekujemo ispravke nekih grešaka, kao i poboljšanje po pitanju funkcionalnosti, ono što je pomalo neobično jest to što Samsung nije naveo ništa posebno ni detaljno u svom dnevniku u kojem inače objavljuje promjene, koje dolaze nakon svakog ažuriranja, a koje su vidljive na SamMobileu. Kao što je spomenuto u Samsungovom sigurnosnom biltenu, sigurnosno ažuriranje za svibanj ove godine trebalo bi popraviti 45 sigurnosnih propusta, do kojih je došlo u Galaxy S24 uređajima.

Ono što je zanimljivo jest to da će isto ovo ažuriranje, koje je dostupno u isto vrijeme u SAD-u i Europi, za europsko tržište biti ”manje”. SamMobile izvještava da će europska verzija ažuriranja iznositi oko 300 MB za standardni Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus u te da će iznositi oko 400 MB za najveći i najbolji u Galaxy S24 seriji,  Galaxy S24 Ultra. Zašto je to tako? Znači li to da je Samsung u svom najnovijem ažuriranju nešto izostavio za europsko tržište ili je u pitanju nešto drugo?

U slučaju da još uvijek niste dobili obavijest o tome da trebate ažurirati svoj Samsung Galaxy S24 pametni telefon, možete provjeriti sami je li ažuriranje dostupno. To možete učiniti tako što ćete otići pod Postavke -> Ažuriranje softvera -> i u slučaju da je ažuriranje dostupno kliknite na ”Preuzmi i instaliraj”.

Piše: Alan Milić
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top