Honor Magic V Flip službeno izlazi 13. lipnja

honor-magic-v-flip-sluzbeno-izlazi-13.-lipnja


Ukratko…

  • Potvrđeno je da će Honor Magic V Flip, prvi preklopni pametni telefon brenda Honor izaći u Kini 13. lipnja.
  • Na kineskoj verziji Honor stranice otvorene su mogućnosti za prednarudžbe. Osim toga, na internetskoj stranici objavljene su i konfiguracije te mogućnosti boja: Camellia White, Champagne Pink, Iris Black.
  • Šuška se da će novi Honorov preklopni pametni telefon imati jedan od najvećih vanjskih zaslona među konkurencijom te da će ovo biti vjerojatno najtanji i najlakši sklopivi pametni telefon.

U posljednje vrijeme na internetu se počelo pojavljivati sve više i više informacija, koje su govorile da bi Honor mogao lansirati svoj prvi sklopivi pametni telefon već ovoga lipnja. Nedugo nakon tih šuškanja, tvrtka je na Weibu i službeno potvrdila izlazak svog prvog preklopnog uređaja. Radit će se o Honor Magic V Flip uređaju, koji će se na tržištu pojaviti 13. lipnja. Korisnici svoj novi telefon već mogu rezervirati na kineskoj verziji Honorove internetske stranice, gdje su već prikazane i specifikacije uređaja te mogućnosti boja. Opis potvrđuje da će telefon biti dostupan u Camellia bijeloj, Champagne Pink i Iris crnoj boji.

Honor Magic V Flip

Stranica za rezervacije isto tako otkriva da će Magic V Flip biti dostupan u čak tri konfiguracije radne memorije i memorije za pohranu: 12+256GB, 12+512GB i 12GB+1TB. Prodavat će se putem JD.com, Tmall i Honor Mall.

No ono što je neobično jest to što na kineskoj verziji internetske stranice i dalje ne postoje detalji, koji bi rekli nešto više o tome kada će ovaj uređaj biti globalno dostupan. S obzirom na prisutnost Honora na raznim međunarodnim tržištima, pretpostavlja se da bi Honor Magic V Flip mogao izaći koji tjedan ili mjesec kasnije i u ostalim dijelovima svijeta.

Osim toga, pune specifikacije telefona još uvijek su obavijene velom tajne. No, glasine šuškaju o tome da bi njegov vanjski zaslon mogao biti jedan od najvećih, kada se uspoređuju svi trenutno dostupni sklopivi pametni telefoni. Službene fotografije Honor Magic V Flip podupiru ovu tvrdnju.

Drugi izvori, koji su upoznati s Honorovim proizvodima, tvrde da će Magic V Flip biti najtanji i najlakši preklopni pametni telefon.

Šuška se i da će postavka stražnje kamere sadržavati glavnu kameru od 50 MP s otvorom blende f/1.9 i podrškom za OIS, popraćenu manjom sekundarnom kamerom ispod nje. Zanimljivo je da je LED bljeskalica pozicionirana u donjoj polovici uređaja. Ranije glasine govorile su i o velikoj bateriji od 4500 mAh s podrškom za brzo punjenje od 66 W.

Honor je ranije izdao tri sklopiva uređaja, dok je posljednji Honor Magic V2. No, ovaj novi uređaj obećava drugačiji izgled i nadamo se, drugačiju ili povoljniju cijenu. Trenutno nema službenih informacija o cijeni uređaja. S obzirom na to da je ovo prvi Honorov uređaj ove vrste, ne možemo predvidjeti njegovu cijenu na temelju prethodnih modela. No, s obzirom na to da je cijena Honor Magic V2 niža od njegove konkurencije, očekujemo da će nadolazeći preklopni telefon iz Honora koštati ispod ili barem jednako kao Samsung Galaxy Z Flip 5.

Piše: Alan Milić
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top