Skip to content

Honor V Purse je konceptni mobitel koji se može nositi poput torbice

Honor_V_Purse_1

Honor je predstavio koncept smartphonea koji je prilično zanimljiv i inovativan.

Riječ je o preklopnom smartphoneu Honor V Purse, koji se nosi poput ženske torbice. Smartphone čak ima moderne i izmjenjive kaiševe i lance.

Ovo je zasad samo koncept, no projekt ima neke elemente iz stvarnog svijeta koji će uskoro postati realnost.

Izgled ne treba zavarati jer je riječ o veoma naprednom uređaju. Debljina uređaja u sklopljenoj formi iznosi samo 9 milimetara i tanji je od Magica V2.

Honor V Purse kombinuje fizičke dizajne (kaiševe) sa živahnim interaktivnim Always On Display stilovima, koje su kreirali vrhunski talenti, direktor Burberryjvog dizajna muške odjeće Brama Van Diepena, suvremene umjetnice Yunuene Esparze, dekana Međunarodnog koledža Kineske akademije umjetnosti Yuana Youmina i interdisciplinarne umjetnice Xiao Hui Wang.

Cilj je da se pomoću izmjenjivih kaiševa i lanaca te različitih AOD dizajna vidljivih s obje strane mobitela izgled mobitela Honor V Purse može prilagoditi svakoj odjevnoj kombinaciji.

Smartphone je napravljen od održivih materijala uključujući vegansku kožu za kaiševe. Cilj koncepta je i da se potakne modna industrija da prihvati nove tehnologije “kako bi se potrošači ohrabrili da kupuju manje, a koriste duže”.

Iako je riječ o konceptu, Honor će otvoriti platformu za AOD dizajne, kako bi developeri i dizajneri šriom svijeta mogli kreirati različite dizajne.

Detalja o smartphoneu nema osim da njegova šarka može izdržati 400.000 ciklusa preklapanja.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept