Skip to content

Izašlo novo curenje informacija u vezi nadolazećih Samsungovih preklopnih telefona!

izaslo-novo-curenje-informacija-u-vezi-nadolazecih-samsungovih-preklopnih-telefona!


Čini se da nadolazeći Samsungovi proizvodi dižu dosta prašine u zadnjih nekoliko dana. Prije nekoliko dana su izašli prvi detaljni uvidi u nadolazeći Samsung Galaxy Watch Ultra, a sada se pojavilo i mnoštvo informacija o mogućim specifikacijama i izgledu nadolazećih Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6.

Dojavljivač Evan Blass podijelio je neke rendere Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 visoke rezolucije. Nekoliko sati kasnije, WinFuture je podijelio više slika koje su preuzete s web stranice jednog prodavača.

Sljedeći sklopivi telefon, Galaxy Z Flip 6, neće biti puno drugačiji od prethodnika. Izgleda identično kao Galaxy Z Flip 5 od prošle godine. Iako je dizajn dosta dobar, ali pomalo je neugodno za vidjeti da puno manji igrači poput Motorole pobjeđuju Samsung u segmentu dizajna sklopivih telefona. Samo pogledajte najnoviji sklopivi Razr i njegov masivni pokrovni zaslon koji pokriva cijelu gornju polovicu i okružuje leće kamere.

Čini se da su jedina utjeha nove boje i nadogradnja onoga što će biti ”ispod haube”. Prema curenju informacija, Galaxy Z Flip 6 će se prodavati u sivoj, žutoj, nebesko plavoj i svijetlozelenoj nijansi.

Galaxy Z Flip 6-Render
Galaxy Z Flip 6 Render

Prije nekoliko mjeseci, Samsung je novinarima pokazao neke dizajnerske ideje za svoje sklopive telefone. Jedna od tih ideja, koja uključuje vrlo kockast dizajn i oštre rubove, izgleda da će doživjeti svjetlo dana ove godine. Međutim, nije se puno toga promijenilo. Jedini istaknuti elementi su manje zaobljeni kutovi i bočni profil koji djeluje ”oštrije”, što je ideja koju je Samsung, kako se čini, preuzeo iz svoje serije telefona Galaxy S i naravno, nedavne serije iPhonea.

Galaxy Z Fold 6
Galaxy Z Fold 6 render

Samsungov Galaxy Z Fold 6 vjerojatno će biti dostupan u tamnoplavoj, sivoj i novoj pješčano ružičastoj boji. Ako je posljednjih nekoliko godina ikakav pokazatelj, Samsung bi mogao imati nekoliko drugih boja koje su ekskluzivne za jedinice iz njegovih službenih izloga. Više o ovome saznat ćemo na sljedećem Unpacked eventu, koji je na rasporedu za 10. srpnja.

Samsung će za nove preklopne uređaje navodno koristiti Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3, dok će situacija s radnom memorijom ostati ista. Hardver kamere Galaxy Z Fold 6 uključuje primarnu kameru od 50 megapiksela, potpomognutu ultra-širokokutnom kamerom od 12 MP i trećom kamerom od 10 MP. Nije još uvijek potvrđeno kako će stajati stvari što se tiče brzog punjenja, no ono što jest poznato jest to da je kapacitet baterije na Galaxy Z Flip 6 navodno 4000 mAh, što je naravno plus.

WinFuture predviđa cijenu od 1899 eura za Galaxy Z Fold 6 i najmanje 1099 eura za Galaxy Z Flip 6, što bi bilo povećanje od 100 dolara u odnosu na prethodne modele. Hoće li povećanje cijene biti opravdano ili ne, vrijeme će pokazati. Više toga će se znati 10. srpnja, na Samsungovom Unpacked događaju, na kojem će južnokorejski proizvođač otkriti svoje nove uređaje.
pcchip.hr

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept