Skip to content

Novi OnePlus 12 renderi otkrivaju drugačiji dizajn ostrva kamere

oneplus1

Renderi OnePlus 12 zasnovani na CAD-u koji su se pojavili u julu otkrili su da će pametni telefon imati centralni ekran sa bušenom rupom i kružno ostrvo kamere na zadnjoj strani kućišta sa tri kamere. Sada je isti izvor – OnLeaks – podijelio set novih OnePlus 12 rendera, koji otkrivaju drugačiji dizajn ostrva kamere.

Novi dizajn ima četiri kruga unutar ostrva kamere umjesto tri. Hasselblad logo je također promijenjen i sada se nalazi na lijevoj strani kamera umjesto između redova kamera.

Osim ovih promjena, sve ostalo ostaje isto. OnLeaks kaže da su ovi novi renderi zasnovani na slikama OnePlus 12 pretprodukcijske jedinice.

OnePlus još nije otkrio ništa o OnePlus 12, ali glasine tvrde da će pametni telefon biti lansiran u Kini u decembru , a globalni debi u januaru 2024. godine . Rečeno je da dolazi sa tek najavljenim Snapdragon 8 Gen 3 SoC, do 24 GB RAM -a i 256 GB prostora za pohranu, te OxygenOS 14 baziranim na Androidu 14.

Pametni telefon će imati 6,7″ 120Hz QHD+ LTPO AMOLED displej sa skenerom otiska prsta ispod za biometrijsku autentifikaciju i rupom za snimanje selfija od 32MP. Sistem trostrukih kamera na zadnjoj strani će se sastojati od 50MP primarne, 50MP ultraširoke i 64MP periskopa (3x optički zum) jedinica.

Održavanje paketa u funkciji će biti baterija od 5.400 mAh sa 100W žičnim i 50W bežičnim punjenjem.

 

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept