Novi problemi za Apple: Korisnici iPhonea 15 Pro Max sada prijavljuju ozbiljne probleme sa zaslonom

novi-problemi-za-apple:-korisnici-iphonea-15-pro-max-sada-prijavljuju-ozbiljne-probleme-sa-zaslonom


Čini se da nova iPhone 15 Pro serija ima novih poteškoća sa kvalitetom proizvoda. Novi telefoni bili su izloženi mnogim problemima otkako su se pojavili, uključujući probleme sa strukturnim integritetom telefona, kao i probleme sa završnom obradom od titana na kučištima telefona, do toga da se telefoni jako zagrijavaju. Sada se pojavio još jedan problem, koji je jednako ozbiljan, ako ne i veći, od problema o kojima smo izvještavali u prošlosti, a ovaj put korisnici iPhonea 15 Pro Max prijavljuju probleme sa spaljenim zaslonom.

Problemi sa spaljenim zaslonom iPhonea 15 Pro Maxa neprihvatljivi su za proizvod koji dolazi iz Applea

Prema reklamacijama nekih korisnika iPhonea 15 Pro Max, novi telefoni pate od nekih ozbiljnih problema sa spaljenim zaslonom. Ne, nismo se vratili u ranu 2015. jer su problemi sa spaljivanjem zaslona još uvijek prisutni, ali u svijetu u kojem su OLED i sama tehnologija dosta napredovali, jednostavno ne vidimo takve probleme, barem ne na ostalim telefonima. Pogledajte sliku u nastavku i sami zaključite koliko loše ova situacija izgleda.

iPhone-15-Pro-max-spaljeni zaslon

iPhone-15-Pro-max-spaljeni zaslon

Gledajući slike, prilično je očito da nešto nije u redu s panelima na novom iPhoneu 15 Pro. Razumijem da je spaljivanje zaslona već viđen problem s OLED zaslonima, ali ne sjećam se kad sam to zadnji put vidio na telefonu. Vidio sam te probleme povremeno na OLED televizorima koji su dugo u upotrebi, a čak ni tada problem nije tako ozbiljan kao ovaj koji vidite ovdje. Međutim kod iPhonea ovo nije izoliran problem, jer je već nekoliko korisnika prijavilo ovaj problem.

Još uvijek nismo sigurni kako će Apple to riješiti. Međutim, ako imate problema sa spaljenim zaslonom na vašem iPhoneu 15 Pro Max ili bilo kojem drugom modelu, toplo bih vam savjetovao da stupite u kontakt s Appleom i tražite zamjenu. Nadamo se da će Apple u skoroj budućnosti, objaviti službenu izjavu o ovom problemu kako bismo mogli bolje razumjeti što je uzrok ovoj neugodnoj sitaciji za kupce telefona.

Piše: D.M.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top