Ovako će izgledati Google Pixel 9, a u planu je i povratak Pixel XL modela

ovako-ce-izgledati-google-pixel-9,-a-u-planu-je-i-povratak-pixel-xl-modela


Google još nije lansirao Pixel 8a, a na internetu već kruže detalji o Pixel 9 seriji. Početkom godine 91mobiles i MySmartPrice objavili su rendere Pixel 9 i Pixel 9 Pro telefona, zahvaljujući dobro poznatom leakeru Steveu Hemmerstofferu (OnLeaks). OnLeaks je u međuvremenu obavijestio da se zapravo radilo o Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL. Tako je, Google po svemu sudeći vraća XL model koji smo posljednji put vidjeli sa Pixel-om 4 (Pixel 4 XL).

Renderi su tada otkrili nešto manji 6,5-inčni zaslon kod Pixela 9 Pro XL (tada zvan Pixel 9 Pro) u usporedbi sa 6,7-inčnim zaslonom kod prethodnika (Pixel 8 Pro), te 6,1-inčni zaslon kod Pixel 9 Pro (tada zvan Pixel 9) . Metalni okvir je ravan, a promijenjen je i modul kamere. Ovoga puta je ovalnog oblika, no i dalje podsjeća na dobri stari Pixel. Izbočeni se dio ovaj put ne proteže od ruba do ruba, a ovoga puta su na raspolaganju tri kamere, umjesto dvije (jedna od njih je telefoto).

U istom smjeru će Google ići sa standardnim Pixelom 9. Znači, ravni metalni okvir s ovalnim modulom kamere. Pixel 9 će imati ekran dijagonale 6,3-inča, a ukupne dimenzije su 152,8 x 71,9 x 8,5 mm. Što se tiče kamera, Pixel 9 će navodno biti opremljen s dvije kamere, za razliku od Pixela 9 Pro i Pixela 9 Pro XL koji će imati tri kamere.

U svakom slučaju, radi se o jako kompaktnom uređaju. Štoviše, izgleda da Google sprema novi pristup seriji Pixel 9, izdajući tri modela uređaja odjednom, a nas zanimaju kakve će im biti cijene i specifikacije.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top