Procurile nove glasine vezane uz Samsungov Galaxy S24 FE!

procurile-nove-glasine-vezane-uz-samsungov-galaxy-s24-fe!


Navodno bismo novi Galaxy FE na tržištu mogli vidjeti i prije nego što se to prvotno mislilo.

Kako stvari stoje, izgleda da su na internetu ”procurjele” nove informacije, vezane uz Samsungov Galaxy S24 FE, pametni telefon kojeg priželjkuju i iščekuju mnogi. I dok neki smatraju da najnovija curenja informacija znače kako se bliži konačan datum izlaska novog Galaxyja FE, drugi misle da se i ove informacije treba uzeti s određenom dozom rezerve.

Hoćemo li uskoro vidjeti Samsung Galaxy S24 FE na tržištu ili ipak ne? Odgovor na ovo pitanje ovisi o tome koga pitate. Iako je nedavno objavljeno curenje informacija dalo za naslutiti da Galaxy S24 FE neće biti predstavljen do kraja ove godine ili da će biti predstavljeno tek početkom 2025., sve je više dokaza koji upućuju na to da bismo uređaj na tržištu ipak mogli vidjeti ranije! Tako barem kažu najnovija curenja informacija. Točnije, korisnik korisničkog imena Tarun Vats objavio je da je siguran po pitanju toga da je uočio prvu verziju One UI testa za Samsung Galaxy S24 FE. Novo testiranje navodno je primijećeno na Samsungovom poslužitelju za testiranje firmwarea.

Iako se Samsung Galaxy S24 FE ovdje ne spominje po imenu, firmware testne verzije je za uređaj s brojem modela SM-S721B, a smatra se da je ovo broj modela za europsku verziju Samsung Galaxy S24 FE uređaja.

Dakle, osim što je ovo još jedan dokaz da je telefon u izradi, ovo je isto tako i dokaz, koji ni najmanje ne iznenađuje, da će pametni telefon izaći i u Europi. Neki čak misle da će Samsung ovaj model lansirati prvo u Europi, a tek nakon toga u Sjevernoj Americi.

Što ovo sve zapravo znači? To znači nekoliko stvari.

Samsung Galaxy S24 FE definitivno jest u izradi, što znači da ga na tržištu možemo očekivati u dogledno vrijeme. Kada točno, ne može se s pouzdanjem znati. Neki smatraju da će izaći početkom iduće, neki vjeruju da bismo ga mogli vidjeti i do kraja ove godine, to je trenutno nemoguće znati. No ono što jest sigurno to je da je telefon u izradi, što potvrđuje i testiranje firmwarea uređaja, što bi pak mogli sugerirati da je telefon jako blizu završnoj fazi izrade…. Ali isto tako to ne mora značiti to.

 

Samsung Galaxy S24 FE mogao bi osvanuti na tržištima ranije nego što se prvotno mislilo, no možda ipak ne tako brzo

Ono što isto tako treba reći jest do da su na internetu nedavno osvanuli brojevi modela Samsung Galaxy S24 FE uređaja. Osim gore navedenog broja za europski mode, osvanuli su i brojevi modela za SAD, Kanadu i Južnu Koreju. U ovom slučaju, spomenut je i sam naziv telefona, a jasno je da se ovakvi detalji pojavljuju obično pojavljuju u bazama podataka kada je u pitanju vrlo skorašnje lansiranje uređaja na tržište.

Osim toga, curenje informacija od prije nekoliko tjedana sugeriralo je da Samsung planira lansirati Galaxy S24 FE već na ljeto, to jest između lipnja i kolovoza. Hoće li to zaista tako biti ili ne, ostaje nam za vidjeti.

Piše: Alan Milić
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top