Procurio novi, navodno službeni render Samsung Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 uređaja!

procurio-novi,-navodno-sluzbeni-render-samsung-galaxy-z-fold-6-i-flip-6-uredaja!


Ukratko…

  • Samsung Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 primijećeni su nedavno na internetu, u sklopu službene najave.
  • Oba telefona imaju pravokutni i kockasti dizajn, ali čini se da su tijekom godina uglavnom zadržali estetiku Samsungove sklopive linije.
  • Očekuje se da će Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 biti predstavljeni na navodnom Samsung Unpacked događaju, koji se treba odviti 10. srpnja.

Kako stvari stoje, na internetu je osvanuo najnoviji render na kojem se vide dva nadolazeća Samsungova pametna telefona. Radi se o uređajima Samsung Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6.

galaxy z fold6 i z flip6

Mnogi naravno, već dugo i željno iščekuju izlazak Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 sklopivih pametnih telefona. Tijekom posljednjih mjeseci imali smo prilike vidjeti mnoštvo rendera i da stvar bude bolja, naišli smo na mnoštvo procurjelih specifikacija, koje pokazuju što možemo očekivati od novih uređaja. No od nedavno imamo i prvu navodno službenu marketinšku sliku Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6, koja pruža dodatan pogled na ono kako bi trebao izgledati konačan proizvod.

Korisnik Reddita pod nadimkom UnironicallyMe37 otkrio je ovo curenje, tvrdeći da je slika očito procurila iz Samsunga Kazahstan. Fotografija prikazuje Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6. Ako se govori konkretno o Galaxy Z Fold 6, vidimo više četvrtaste rubove na uređaju, vrlo ravne rubove s jedva imalo zakrivljenosti na rubu. Vidimo i novi deco fotoaparat s koncentričnim uzorkom nalik prstenu, ali poznatom postavom trostruke kamere.

Galaxy Z Flip 6 izgleda vrlo slično svom prethodniku, iako je nešto više kockast. Tipke za glasnoću izgledaju naglašenije, dok bočna tipka s pretpostavljenim skenerom otiska prsta djeluje udubljeno. Najuočljivija vizualna promjena je deco kamera, s kamerama koje nose metalni prsten za kontrastni izgled.

Osim nešto drugačijeg dizajna, uređaji su vizualno prepoznatljivi kao sklopivi Galaxy Z serije, jer je Samsung zadržao cjelokupnu estetiku tijekom godina. Ako ste se nadali osvježenju dizajna u zadnji tren, tanje uređaje, više kamera ili drugim konkurentskim nadogradnjama, ovaj render koji je nedavno procurio, a kojem se može vjerovati, pokazuje upravo suprotno.

No, koliko se može vjerovati novom renderu? Je li se Samsung zaista odlučio za ovakav izgled i dizajn svojih novih, sklopivih pametnih telefona ili tu ipak ima nešto više? Zasad se na ovo pitanje ne može odgovoriti.

Očekuje se da će Samsung svoje nove uređaje, Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 i službeno predstaviti tijekom svog službenog Samsung Unpacked događaja, koji se treba dogoditi 10. srpnja. Samsung tek treba potvrditi bilo kakve detalje o događaju ili uređajima. Je li ovaj render autentičan i ono što je još važnije, predstavlja li zaista izgled najnovijih Samsungovih sklopivih pametnih telefona? Na ova pitanja bismo trebali dobiti odgovore za nešto više od mjesec dana.

Piše: Alan Milić
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top