Realme GT 2 Pro stiže početkom ovog mjeseca

realme-gt-2-pro-stize-pocetkom-ovog-mjeseca

Realme GT 2 Pro ili kako se reklamira “prvi premium flagship u povijesti brenda” bit će dostupan od 4. siječnja iduće godine. Realme GT 2 Pro bit će prvi uređaj u GT 2 seriji koja je planirana za iduću godinu i ujedno najambiciozniji od svih Realme telefona. Radi se o uvođenju Realme brenda u segment “superflaggera”, tj. visoko inovativnih pametnih telefona premium klase, koji nude najviše performanse i istovremeno su namijenjeni najzahtjevnijim potrošačima.

Kako bi stvorio novi pametni telefon GT serije, Realme se ponovno udružio sa stručnjakom industrijskog dizajna Naoto Fukasawom kako bi osigurao Paper Tech Master Design, jedinstveni koncept održivog razvoja i ekologije. Inspiracija za kućište telefona izrađeno od biopolimernog materijala je list papira koji je čist, prirodan i koji se može reciklirati. Pametni telefon tako obraća pozornost na potrebe generacije Z, koja razumije da su pametni telefoni više od komunikacijskih alata.

Realme GT 2 Pro bit će opremljen Qualcommovim Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom i imat će trostruki modul kamere opremljen ultraširokokutnom kamerom od 50 MP s vidnim poljem do 150°. Telefon će također ponuditi i napredne komunikacijske mogućnosti, zahvaljujući korištenju 12 svesmjernih antena mobilne mreže (HyperSmart) te integraciji Wi-Fi Enhancera i 360° NFC tehnologije.

Realme GT 2 Pro na kinesko tržište stiže 4. siječnja iduće godine. Očekivanja su velika, a nadamo se da će cijena telefona biti primjerena jednom telefonu premium klase.

Piše: Marijan Živkovićpcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top