Šire se glasine da će novi iPhone SE imati Dynamic Island

sire-se-glasine-da-ce-novi-iphone-se-imati-dynamic-island


Čini se da iPhone SE nakon svega nije mrtav. Nakon izvješća s početka 2023. u kojem se tvrdilo da je Apple završio s iPhone SE serijom, u prosincu je stigla informacija da će iPhone SE 4 koristiti bateriju iPhonea 14. Raniji renderi su ukazivali da će dizajnom podsjećati na iPhone XR, što znači notch pri vrhu ekrana.

Međutim, isplivale su najnovije glasine koje ukazuju na značajan korak naprijed u dizajnu. Kako je izvijestio @MajinBuOfficial na X-u, novi iPhone SE neće imati notch, nego Dynamic Island koji je prvi put viđen na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima.

Štoviše, dizajnom bi mogao podsjećati na nadolazeći iPhone 16, dok će dimenzije novog iPhonea SE  biti slične dimenzijama iPhonea XR. U skladu s dosadašnjim modelima iz iPhone SE serije, novi iPhone SE će zadržati jednu kameru na stražnjoj strani. Međutim, sam Majin Bu navodi da informacije treba uzeti s rezervom budući da je još rano govoriti sa sigurnošću o tome.

Apple je do sada predstavio novi SE model svake dvije godine, a posljednji je iPhone SE 3 koji je predstavljen u ožujku 2023.. To bi značilo da bi novi iPhone SE mogao biti predstavljen u ožujku ove godine, no kako nema konkretnih informacija, postoji mogućnost da će se sljedeći iPhone SE na tržištu pojaviti 2025. godine, nakon lansiranja iPhone 16 serije ove jeseni.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top