Službeno predstavljen Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)

sluzbeno-predstavljen-samsung-galaxy-tab-s6-lite-(2024)


Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): kompaktni spoj stila i funkcionalnosti

 Tablet nudi prepoznatljivu S Pen olovku, elegantan dizajn i dugotrajnu bateriju za obavljanje svakodnevnih zadataka

Zagreb, 26. ožujka, 2024. – Tvrtka Samsung predstavila je Galaxy Tab S6 Lite (2024), elegantni tablet dizajniran za posao, ali i zabavu. Uz visoko preciznu S Pen olovku i pouzdanu izvedbu, Galaxy Tab S6 Lite (2024) unaprjeđuje inspiraciju, ideje i produktivnost za studente, mlade profesionalce i obitelji.

„Razumijemo da je život brz, rad dinamičan i da korisnici trebaju uređaj koji može pratiti njihovu užurbanu svakodnevicu”, izjavio je Junho Park, potpredsjednik i voditelj tima za planiranje proizvoda Galaxy ekosustava, MX Business odjela u Samsung Electronics. „Galaxy Tab S6 Lite (2024) i njegova S Pen olovka idealni su suputnici za besprijekorno povezivanje produktivnosti sa zabavom i kreativnošću, omogućavajući ljudima da više uživaju u onome što vole dok su u pokretu.”

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Nova razina produktivnosti u bilješkama

Galaxy Tab S6 Lite čini precizno bilježenje ideja lakšim i ugodnijim nego ikad. Dolazi sa S Pen olovkom koja je dizajnirana kako bi osigurala udobnost, čak i kod dugotrajnog korištenja. Korisnici će uživati u pisanju ili crtanju sa S Pen olovkom, bilo da skiciraju u Samsung Notes ili zapisuju svoje misli – bez otključavanja tableta. Bez potrebe za zasebnim punjačem, S Pen olovka spremna je za zapisivanje kad god vam se pojavi kreativna ideja.

Povećavajući produktivnost, Galaxy Tab S6 Lite potpuno je kompatibilan s Galaxy uređajima, uključujući Galaxy Buds FE koje nude jednostavnu povezanost između više uređaja tako da korisnici mogu proširiti svoju kreativnost i postići više unutar Galaxy ekosustava.

 

Elegantan, prijenosan i sposoban

Galaxy Tab S6 Lite (2024) donosi elegantan dizajn, s premijernim metalnim izgledom u oksfordski sivoj boji.

Tablet je kompaktan i lagan za veću prenosivost, težak svega 465g u Wi-Fi verziji. Dodatno, 10,4-inčni zaslon Galaxy Tab S6 Lite i tanak, simetrični okvir od 9 mm omogućuju ugodno iskustvo gledanja.

Osim vrhunskih značajki produktivnosti i zabave, Galaxy Tab S6 Lite (2024) nudi dugotrajnu bateriju koja omogućava 14 sati neprekidne reprodukcije videa, pružajući korisnicima pouzdan uređaj za uživanje u uzbudljivom gledanju sadržaja i kreativnoj slobodi. Budući da je na tabletu moguće jednostavno prelaziti između različitih aplikacija, korisnici će također moći doživjeti učinkovitiji multitasking.

 

Dostupnost

Galaxy Tab S6 Lite (2024) bit će dostupan od 28. ožujka[1] po preporučenoj maloprodajnoj cijeni u Hrvatskoj od 459,00 EUR.

 

Specifikacije:

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Zaslon 10.4-inch, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
*Mjerenje je dijagonalno kao puni pravokutnik bez uzimanja u obzir zaobljenih kutova. Stvarna vidljiva površina je manja zbog zaobljenih kutova i otvora za kameru.
OS Android 14.0
Dimenzije 154.3 x 244.5 x 7.0mm
Težina 465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)
Kamera Glavna 8MP
Prednja 5MP
Memorija I pohrana* 4GB+64GB

4GB+128GB

microSD up to 1TB**

*  Dostupnost pohrane može se razlikovati po tržištu, modelu, boji ili operateru. Stvarna dostupnost prostora za pohranu može varirati ovisno o prethodno instaliranom softveru, tržištu, modelu, veličini i formatu datoteka.

** MicroSD kartica prodaje se zasebno.

AP Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterija* 7,040mAh (tipično)
*Tipična vrijednost testirana pod uvjetima laboratorijskih ispitivanja trećih strana. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanje u kapacitetu baterije među uzorcima baterija testiranih prema standardu IEC 61960. Navedeni (minimalni) kapacitet je 6.840 mAh.
Povezivost LTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
*Dostupnost LTE modela varira ovisno o tržištu ili operateru.
Boja Oksfordski siva
Zvuk Dvostruki AKG zvučnici, Dolby Atmos®

 

[1] Dostupnost se može razlikovati ovisno o regiji.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top