Svi modeli iPhone 15 mogu se povezati na Ethernet kabal preko USB-C porta kako bi se omogućile nevjerojatno velike brzine interneta

0

Cijela Appleova linija iPhone 15 ove godine sadrži Qualcommov Snapdragon X70 5G modem, koji pruža neusporedive bežične brzine. Ipak, može doći do trenutaka kada je Wi-Fi ili mobilni prijem izuzetno loš i može negativno utjecati na iskustvo prilikom opuštenog pregledavanja, strimovanja ili dovršavanja zadatka osjetljivog na vrijeme. Srećom, postoji još jedan način da postignete brže i pouzdanije brzine; koristeći USB-C port najnovijih modela za povezivanje na Ethernet kabl. Kao što ste mogli pretpostaviti, ovaj proces zahtijeva dongle.

Kada je povezan na Ethernet port, iPhone 15 može postići žičanu brzinu od skoro 1Gbps u testu brzine

Da biste omogućili žičnu vezu, morate zasebno kupiti USB-C za Ethernet ključ; srećom, takvi dodaci su izuzetno lagani za vaš novčanik. Prema Appleovom dokumentu podrške  koji je uočio MacRumors , kompanija je navela nekoliko kablova i dodataka koji mogu raditi s najnovijom serijom iPhone 15. Jedan od njih su USB na Ethernet adapteri.Također, ako tek treba da izvršite nadogradnju na bilo koji iPhone 15, imajte na umu da nema koristi od nadogradnje na bilo koji od dva ‘Pro’ modela ako želite iskusiti nevjerovatno velike žičane brzine, jer će svi oni pružiti iste rezultate. Čitač MacRumorsa otkrio je da je s iPhone 15 Pro spojenim na Ethernet port pomoću adaptera postigao skoro 1 Gbps u brzini preuzimanja i uploada, tako da je jasno da ova funkcija radi.

Na Amazonu je dostupno nekoliko USB-C na Ethernet kablova , počevši od pristupačnih 12,99 USD, tako da ako posjedujete iPhone 15 i želite postići znatno veće brzine na svom uređaju nego što ste to činili prije, možete nastaviti s kupovinom i prepustiti nam znati o razlikama u performansama u nastavku.