Skip to content

MUX A: Ured za razmatranje žalbi odgovorio našem portalu, u toku je žalbeni postupak

ured-za-razmatranje-zalbi2

Nakon završenog tendera za nabavku opreme u Multipleksu A potrebne za emitovanje digitalnog zemaljskog signala za radio i tv stanice Javnih servisa u BiH, dobili smo informaciju da se jedan od dva ponuđača, Grupa koju čine MIBO Komunikacije i njihovi partneri žalila Uredu za razmatranje žalbi BiH.

Uredu za razmatranje žalbi smo uputili upit da li je informacija tačna, na što se žalitelj žalio, kada je zaprimljena žalba, i kada se očekuje okončanje, odnosno rješavanje žalbe, na što su nam iz Ureda odgovorili:

“Povodom Vašeg upita koji je zaprimljen putem e-mail-a, obavještavamo Vas da je postupak po žalbi Grupe ponuuđača:” MIBO Komunikacije d.o.o. Sarajevo (nosilac) i članovi: “Roaming Networks” d.o.o. Banja Luka, “UNIS Telekomunikacije” d.d. Mostar i Flame Data Technologies SRL Rumunija d.o.o. , izjavljene na odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku javne nabavke opreme za digitalni prijenos i emitiranje za Projekat digitalizacije Javnih RTV servisa u Bosni i Hercegovini, koju je ovaj organ zaprimio dana 07.08.2023. godine putem Ugovornog organa Ministarstvo komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine, u toku.

S tim u vezi, takođe Vas obavještavamo da će po donošenju rješenja, shodno ZJN, isto biti objavljeno na portalu javnih nabavki.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept