Skip to content

BVOD kanala 5, My5, u kombinaciji sa Pluton TV-om u Velikoj Britaniji sledeće godine

bvod-kanala-5,-my5,-u-kombinaciji-sa-pluton-tv-om-u-velikoj-britaniji-sledece-godine

Paramount Global kreira super-veliku, besplatnu striming destinaciju u Velikoj Britaniji i priprema se za budućnost sa svim strimingom, kombinujući My5 BVOD servis sa Kanala 5 i Pluton TV FAST platformu.
Kombinovana usluga je dizajnirana kao lokalna/nacionalna streaming ponuda i ugostit će TV uživo, emiter VOD, FAST kanale i AVOD. U toku su radovi na planiranom lansiranju H2 2024. Detalji o brendu biće objavljeni početkom sledeće godine. Servis će koristiti tehnološku platformu Pluto TV-a.

Paramount Global kaže da će novi kombinovani striming servis omogućiti Kanalu 5 da proširi svoje pružanje visokokvalitetnog sadržaja javnih usluga u digitalno isporučenoj budućnosti. Maria Kyriacou, predsjednica Broadcast & Studios, Paramount International Markets, dodaje: “Dok gledamo naprijed u budućnost isporučenu IP-om, ovo je pravo vrijeme za nas da u potpunosti iskoristimo Paramount ekosistem i spojimo doseg i razmjere naše free-to-air mreže u Velikoj Britaniji sa globalnim uspjehom naše FAST usluge, Pluto TV.”

Olivier Jollet, EVP i generalni direktor Pluto TV-a, Paramount International Markets, kaže da će nova usluga biti super velika besplatna streaming destinacija za publiku, partnere. [e.g., distribution/platform partners] i klijenti [e.g., advertisers]. “Ovo je značajan napredak za naše poslovanje sa besplatnim strimovanjem na ovom važnom tržištu. To je dokaz kako strateški pristupamo našim platformama i budućnosti streaminga.”

Pluton TV ima preko 20.000 sati besplatnog sadržaja u svojoj ponudi u Velikoj Britaniji i više od 150 programiranih kanala, uključujući sadržaj iz Paramounta. Ova usluga je bila FAST pionir, a Paramount Global tvrdi da je to najrasprostranjenija FAST usluga širom svijeta.

Channel 5 je uzastopno povećao svoj udio u britanskoj televizijskoj publici, a My5 je u posljednje tri godine uzastopno povećao gledanost – zahvaljujući hit emisijama poput ‘Dalgleish’, ‘All Creatures Great and Small’, ‘Ben Fogle: New Lives In The Wild’, ‘The Yorkshire Vet’ i ‘Dogs Behaving (Very) Badly’. 

“Neverovatno sam uzbuđen zbog sadržaja i korisničkog iskustva koje ćemo moći da ponudimo našoj publici i našim partnerima za oglašavanje kada lansiramo sledeće godine.

Foto: ‘Sva stvorenja velika i mala’ na My5.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept