F1 se bavi DAZN partnerstvom u Španiji i proširuje ga

0
f1-se-bavi-dazn-partnerstvom-u-spaniji-i-prosiruje-ga
F1 se bavi DAZN partnerstvom u Španiji i proširuje ga

DAZN je otkupio prava za emitiranje Formule 1 isključivo u Španiji u naredne tri sezone. Prema višegodišnjem ugovoru, DAZN će biti odgovoran za proizvodnju F1 na tržištu do 2026. godine. Formula 1 kaže da će partnerstvo ići iz snage u snagu.
U sklopu premijum sportske ponude DAZN-a, fanovi će i dalje uživati u svim treninzima i kvalifikacionim sesijama, F1 Sprint Events i Grand Prix na DAZN-u.

Ian Holmes, direktor za medijska prava i sadržaj u Formuli 1, komentira: “DAZN-ova upotreba tehnologije poboljšala je iskustvo gledanja navijača i podigla pokrivenost Formule 1 u Španiji na drugi nivo. Ovo je uzbudljiva saradnja koja će ići od snage do snage. Radujemo se proširenju našeg odnosa i kolektivnom pristupu razvoju našeg emitovanja za fanove u Španiji i izgradnji pozitivnog zamaha koji vidimo na tržištu.”Shay Segev, izvršni direktor DAZN-a, kaže: “Ovo je još jedan primjer vodećeg nosioca globalnih prava koji je odlučio da produži svoje partnerstvo sa DAZN-om. Formula 1 je međunarodni sportski fenomen i veoma je popularan u Španiji. Činjenica da su pretplatnicima DAZN-a zagarantovan ekskluzivni pristup ovom fantastičnom takmičenju do 2026. godine dokazuje našu ponudu – kako za fanove, tako i za nosioce prava – pravi je spoj pristupačnosti, inovativnosti i vrijednosti.”

DAZN Španija tvrdi da je to kompletna multisport ponuda. Pored F1, nudi F1 Academy, Porsche Supercup, DTM, GT Masters i GT4, kao i MotoGP i WorldSBK World Championships. Servis nosi pet LALIGA utakmica na 35 od 38 utakmica, sve utakmice F lige, Premijer ligu, UEFA Ligu šampiona za žene, NWSL, pet glavnih evropskih ženskih fudbalskih liga i Kup Italije, plus drugi fudbal. Servis takođe nudi boks i MMA i niz originalnih programa sa dokumentarnim i sportskim emisijama. I ima još.