FilmRise proširuje otisak stvaraoca

0
filmrise-prosiruje-otisak-stvaraoca
FilmRise proširuje otisak stvaraoca

U velikom podsticaju portfoliju filmskog i televizijskog studija sa sedištem u Njujorku i striming mreže FilmRise proširuje svoj partnerski program kreatora kako bi uključio dodatnih 11 biblioteka stvaralaca.

FilmRise Creator Partner Program je opisan kao model distribucije ključ u ruke koji uređuje i distribuira sadržaj kreatora na najveće streaming platforme u SAD-u, Kanadi i inostranstvu, obuhvatajući žanrove uključujući pravi kriminal, hranu, divlje životinje, komediju, igre i životni stil.FilmRise kaže da će proširenje učvrstiti ono što tvrdi da je njegova pozicija kao vodećeg distributera sadržaja kreatora na streaming platformama za FAST, AVOD, SVOD i pay-TV platforme širom teritorije engleskog govornog područja.

“Sa ovom najavom, jasno je da su vodeći svetski stvaraoci prepoznali FilmRise kao lidera u distribuciji striming platformi sa našom nenadmašnom globalnom podrškom publike i kustosima, marketingu i promociji,” rekao je Max Einhorn, SVP, akvizicije i koprodukcije. Mi smo ključ u ruke za digitalnu platformu koja strimuje monetizaciju za stvaraoce.”

FilmRise će ljeti distribuirati UnspeakablePlays, spinoff izuzetno popularne serije Unspeakable, koja će istaknuti kreatorovu igračku vertikalu. Pored toga, studio će distribuirati That Chapter i Sama i Colbyja, svoj prvi set pravih programa istraživanja kriminala/paranormalnog u prostoru stvaraoca. Serija će debitovati na FilmRise Streaming mreži, uključujući odabrane FilmRise FAST kanale i na striming platformama nezavisnih proizvođača.

Advertisement