Peacock nudi jednogodišnji popust od 1,99 USD mjesečno

0
peacock-nudi-jednogodisnji-popust-od-1,99-usd-mjesecno
Peacock nudi jednogodišnji popust od 1,99 USD mjesečno

NBCUniversal nudi svoj premium streaming servis Peacock onima koji prvi reaguju u SAD-u za 1,99 dolara mjesečno tokom 12 mjeseci. Ponuda je da se 28. oktobra obeleži Nacionalni dan prvih reagovanja, koji je prepoznao hrabrost policije, vatrogasaca, bolničara i drugih.
Kongres je odredio 28. oktobar kao Nacionalni dan prvog reagovanja, a predsednik Bajden je prošle nedelje rekao: “Svakog dana, Amerikanci širom zemlje svedoče apsolutnoj hrabrosti i nesebičnoj žrtvi naših onih koji su prvi reagovali. Poštujemo i slavimo ove izuzetno hrabre žene i muškarce… Ovi heroji imaju rijetku predanost svojim sunarodnjacima. Oni predstavljaju najbolje od onoga što jesmo.”

Lekari koji su takođe bili u službi hitne medicinske pomoći,
911 dispečera, 988 reagovalih u kriznim situacijama i drugi zdravstveni radnici koji pružaju hitnu negu imaće pristup punoj ponudi Peacock-a sa ekskluzivnim popustom. U avgustu, Peacock je ponudio isti popust kvalifikovanim trenutnim studentima sa verifikacijom.Peacock će biti streaming dom Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine i prenosiće svaki sport i događaj, uključujući svih 329 medalja, nudeći i reprize u svim disciplinama. Zahvaljujući značajnom ugovoru sa Big Ten konferencijom, NBC i Peacock su sada ekskluzivni dom fudbalskog paketa “Big Ten Saturday Night,” a Peacock svake sezone isporučuje osam dodatnih Big Ten fudbalskih utakmica.

Foto kredit: Lera Kogan na Unsplash