Skip to content

Tri korisna ChatGPT proširenja za Google Chrome

tri-korisna-chatgpt-prosirenja-za-google-chrome

ChatGPT

Hoće li ChatGPT preuzeti vaš posao? Vjerojatno neće, barem ne u skorije vrijeme. No, popularni chatbot jedan je od najboljih alata koji je nastao u procvatu umjetne inteligencije, tehnologija koja može biti vrlo korisna prilikom obavljanje svakodnevnih zadataka, piše Fast Company.

U tom duhu, donosimo nekoliko besplatnih i korisnih proširenja za Chrome koja koriste ChatGPT, uz koja možete uštedjeti dosta vremena.

ChatGPT Writer: Automatizirajte svoju e-poštu

Nitko zapravo ne voli odgovarati na e-poštu, pa zašto ne dopustiti da ChatGPT Writer to učini umjesto vas?

U demonstraciji proizvoda, korisnik e-pošte odgovara regrutu o poslu jednostavnim upitom: “Generiraj odgovor na ovu e-poruku da me posao zanima, pitaj o plaći i mogućnostima rada na daljinu”. Iz toga ChatGPT kreira temeljit i profesionalan odgovor koji zvuči bolje od većine onih koje bi 95 posto nas uspjelo sastaviti.

Ovo proširenje ima poboljšanu podršku za Gmail, ali radi i na cijelom webu, omogućuje vam da pozovete ChatGPT kad god trebate odgovoriti na nešto.

ChatGPT za Google: Vrhunski rezultati pretraživanja

Vrlo skoro proširenje ChatGPT za Google suočit će se s Googleovim vlastitim inteligentnim chatbotom. Ali za sada je ChatGPT za Google apsolutni must-have alat ako puno pretražujete.

Umjesto da u traženju konkretnog odgovora na vaš upit prolazite kroz stranicu za stranicom ponuđenih rezultata pretraživanja, kao u potrazi za iglom u plastu sijena, ChatGPT će pokušati odgovoriti na vaš upit s desne strane Googleovih rezultata pretraživanja. I neka vas naziv ekstenzije ne zavara. Da, namijenjen je prvenstveno za Google, ali učinkovit je i ako za pretraživanje koristite Bing, DuckDuckGo i druge popularne tražilice.

Engage AI : Manje čitanja, više komentiranja

Ne postoji bolji način aktivnosti na LinkedInu od interakcije s ljudima. Problem je u tome da što se više angažirate, potrebno je i više vremena da pročitate i odgovorite na sve upite. Proširenje Engage AI nudi vam svojevrsni prečac.

Recimo da ste naišli na popularnu objavu na LinkedInu, ali ne želite li ne možete odvojiti dovoljno vremena da pročitate cijelu objavu, Engage AI će pročitati objavu umjesto vas i generirati komentar u vaše ime na temelju sadržaja objave.

Možete odabrati ton svog komentara – prijateljski, smiješan, neugodan, čestitajući ili radoznao – i urediti ga prije nego što ga pošaljete.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept