Skip to content

AVS proširuje brazilske emiterske usluge sa Eutelsat 65 West A

avs-prosiruje-brazilske-emiterske-usluge-sa-eutelsat-65-west-a

Izbegavajući smetnje nastale aktivacijom 5G mreže u opsegu od 3,5 GHz u zemlji, brazilski pružalac usluga javnog i privatnog sektora i integrator AVS potpisao je više ugovora sa Eutelsat Communications za kapacitet na svom satelitu 65 West A.

Planirani C-opseg Eutelsat 65 West A je jednofrekventni opseg sa frekvencijskim opsegom između 4.5GHz i 4.8GHz, koji radi na 800MHz iznad 5G operativnih frekvencija u Brazilu. AVS će na satelitu Eutelsat 65 West A rasporediti javne kanale kao što su TV Alepr, TV Alesc, TV Alepe i TV ALBA.

Eutelsat kaže da ugovor omogućava isplativo geografsko širenje emitera, jer filteri ne moraju biti instalirani da bi se izbegle smetnje u 5G.

“Oduševljeni smo što možemo podržati ovo partnerstvo sa AVS-om kroz Eutelsat 65 West,” rekao je José Ignacio González-Núñez, viši regionalni potpredsjednik Eutelsat-a, prodaje medija u Americi. “Naše rešenje “Planned C Band” nudi transparentan i isplativ predlog za emitere koji su primorani da migriraju svoje signale sa donjeg kraja C-Band spektra, istovremeno nudeći im neuporedivo pokrivanje brazilske teritorije. Nastavićemo sa ovom podrškom u cilju povećanja poslovanja AVS-a.”

Inženjerski menadžer AVS-a Žoao Paulo Ertal je dodao: “Danas postoji veliko interesovanje za širenje publike javnih televizora, sa ciljem da se sadržaj proizveden dovede do celokupnog stanovništva i za to moramo da garantujemo veoma visok kvalitet usluge za naše kupce. Drago mi je što je Eutelsat jedan od naših glavnih partnera u postizanju ovog cilja.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept