Skip to content

High View lansira 4 Deluxe Music kanala na Astri

high-view-lansira-4-deluxe-music-kanala-na-astri

Njemačka medijska kompanija High View lansirat će četiri nova besplatna TV muzička kanala pod svojim brendom Deluxe Music na Astri (19,2° istočno) 1. februara 2023. godine.

Za DTH satelitsku distribuciju, High View i satelitski operater SES proširili su svoje dugoročno partnerstvo. Prema novom višegodišnjem sporazumu, High View iznajmljuje dodatne satelitske kapacitete na Astri.

Deluxe Dance by Kontor, Deluxe Flashback, Deluxe Rock i Deluxe Rap mogu se dobiti nešifrovani na frekvenciji 12.699 GHz V (SR 23.500, FEC 3/4). Kanali su već dostupni, emitiraju se u SD rezoluciji.

“Lansiranje četiri nova besplatna muzička kanala predstavlja važnu prekretnicu u širenju muzičke ponude High View-a kako bi se pozabavili različitim muzičkim ukusima naše nemačke publike. Sa širokim dometom satelita koji mogu da ponude, SES i njihovi sateliti Astra su suštinski i pouzdani partner za izgradnju našeg brenda Deluxe Music i osiguravanje da nastavimo da isporučujemo nove sadržaje našim vernim gledaocima i slušaocima,” rekla je Ulrike Unseld, odgovorna za prodaju i muzički portfolio u High View-u.

Christoph Mühleib, generalni direktor kompanije SES Germany, dodao je: “Oduševljeni smo što možemo proširiti naše partnerstvo sa High View-om sa još jednim višegodišnjim ugovorom za prenos njihovog novog besplatnog paketa kanala na našim satelitima. Deluxe Music je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih muzičkih brendova u Nemačkoj. Sa svoja četiri nova kanala, High View može iskoristiti domet od 17 miliona TV domaćinstava naših satelita Astra na 19,2° istočno kako bi se osiguralo da u njihovom raznovrsnom i zabavnom muzičkom sadržaju uživa najšira moguća publika.

Deluxe Dance by Kontor prikazuje aktuelne dance hitove, klupske klasike, party hitove i dance pop kao i ekskluzivne DJ setove. Deluxe Flashback se osvrće na protekle četiri decenije sa fokusom na 90-e i 00-te. Deluxe Rap se fokusira na međunarodni hip-hop, nemački rep, oldschool, klasike, R&B i soul. Deluxe Rock cilja ljubitelje rocka svih uzrasta klasičnim i alternativnim rockom, njemačkim rockom, aktualnim rock pjesmama i novim trendovima.

Bavarska medijska uprava BLM izdala je dozvole za emitovanje novih kanala i daljih tematskih servisa u decembru 2022. godine. High View sada ima ukupno 10 muzičkih kanala. Pored Deluxe Music i četiri nova sestrinska kanala, to su Schlager Deluxe, Jukebox, Gute Laune TV, Deluxe Lounge i just.classical.

Otprilike Jörn Krieger

Jörn izvještava o najnovijim dešavanjima u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Od 1992. godine radi kao slobodni novinar, specijalizovan za digitalne medije, tehnologiju emitovanja, konvergenciju i nova tržišta. Takođe se bavi univerzitetskim predavanjima, piše članke u specijalizovanim publikacijama i producira radio izveštaje. Jörn je također moderator panel diskusija na industrijskim događajima kao što su ANGA COM, Medientage München i IFA Berlin.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept