skip to Main Content
Infront, SES tim za Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju
Infront,-ses-tim-za-svjetsko-prvenstvo-u-alpskom-skijanju

Sportska medijska i marketinška firma Infront i satelitski operater SES otkrili su svoje partnerstvo kako bi gledaocima širom Evrope, Azije i Amerike isporučili nedavno završene skijaške trke FIS Svetskog prvenstva u alpskom skijanju 2023. godine.

Na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju održavaju se najbolji alpski skijaši koji se takmiče u 13 različitih utrka koje gledaju milioni navijača širom svijeta. Partnerstvo je dovelo do toga da Infront iskoristi SES-ovu posvećenu platformu za distribuciju sporta i događaja kako bi distribuirao događaj globalnim emiterima u kvalitetu visoke definicije.

U saradnji sa kompanijom Infront, SES je upravljao prenosom uživo sa trkačkih staza preko oba planinska mesta tako što je preneo četiri signala nazad u SES-ov Emek Ha’Ela objekat za satelitsku distribuciju, sa mobilnim terenskim jedinicama LiveU-a i tehnologijom IP vezivanja koja je primenjena za rezervni doprinos signalu.

Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju jedno je od prvih događaja na kojem su prikazani najbolji skijaši na svijetu. Sa našom vrhunskom medijskom produkcijom koja sadrži više uglova kamere i podatke o trkama na više planina, zadovoljili smo globalnu publiku željnu da uživo gledaju njihove omiljene skijaše,” objasnio je Amikam Kranz, potpredsednik za medije, klađenje i tehnologiju u Infrontu. “SES je jedan od naših ključnih tehnoloških partnera sa platformom za distribuciju video zapisa za isporuku visokokvalitetnog sadržaja i dosezanje miliona TV domaćinstava i oduševljeni smo što radimo sa njima.”

“Navijači su postali specifičniji i strastveniji prema sportskim događajima koje žele da gledaju, bez obzira na njihovu lokaciju ili doba dana,” rekla je Michele Gosetti, šefica prodaje, sporta i događaja u kompaniji SES. “Zbog toga je od ključnog značaja da naši partneri mogu da isporuče svoj sportski sadržaj fanovima pouzdano i u najvišem mogućem kvalitetu slike.”

56

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search