Infront, SES tim za Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju

infront,-ses-tim-za-svjetsko-prvenstvo-u-alpskom-skijanju

Sportska medijska i marketinška firma Infront i satelitski operater SES otkrili su svoje partnerstvo kako bi gledaocima širom Evrope, Azije i Amerike isporučili nedavno završene skijaške trke FIS Svetskog prvenstva u alpskom skijanju 2023. godine.

Na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju održavaju se najbolji alpski skijaši koji se takmiče u 13 različitih utrka koje gledaju milioni navijača širom svijeta. Partnerstvo je dovelo do toga da Infront iskoristi SES-ovu posvećenu platformu za distribuciju sporta i događaja kako bi distribuirao događaj globalnim emiterima u kvalitetu visoke definicije.

U saradnji sa kompanijom Infront, SES je upravljao prenosom uživo sa trkačkih staza preko oba planinska mesta tako što je preneo četiri signala nazad u SES-ov Emek Ha’Ela objekat za satelitsku distribuciju, sa mobilnim terenskim jedinicama LiveU-a i tehnologijom IP vezivanja koja je primenjena za rezervni doprinos signalu.

Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju jedno je od prvih događaja na kojem su prikazani najbolji skijaši na svijetu. Sa našom vrhunskom medijskom produkcijom koja sadrži više uglova kamere i podatke o trkama na više planina, zadovoljili smo globalnu publiku željnu da uživo gledaju njihove omiljene skijaše,” objasnio je Amikam Kranz, potpredsednik za medije, klađenje i tehnologiju u Infrontu. “SES je jedan od naših ključnih tehnoloških partnera sa platformom za distribuciju video zapisa za isporuku visokokvalitetnog sadržaja i dosezanje miliona TV domaćinstava i oduševljeni smo što radimo sa njima.”

“Navijači su postali specifičniji i strastveniji prema sportskim događajima koje žele da gledaju, bez obzira na njihovu lokaciju ili doba dana,” rekla je Michele Gosetti, šefica prodaje, sporta i događaja u kompaniji SES. “Zbog toga je od ključnog značaja da naši partneri mogu da isporuče svoj sportski sadržaj fanovima pouzdano i u najvišem mogućem kvalitetu slike.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top