Intelsat predstavio Galaxy 37/Horizons-4

0
intelsat-predstavio-galaxy-37/horizons-4

Intelsat je uspješno lansirao Galaxy 37/Horizons-4 (G-37/H-4), čime je postavio novi rekord za komercijalnu satelitsku industriju slanjem osam geostacionarnih satelita u svemir u roku od 10 mjeseci.Kada operacije počnu kasnije ove godine, G-37/H-4 će biti pozicioniran na 127 stepeni zapadno i pružaće širok spektar usluga i pokrivenosti. G-37 C-Band nosivost će obezbediti severnoameričke kapacitete za korisnike televizijskih medija i telekomunikacionih mreža. U međuvremenu, H-4 Ku-band nosivost će obezbediti kontinuitet za Intelsat-ovu mobilnost, mrežu i kupce američke vlade i biće u zajedničkom vlasništvu Intelsat-a i JSAT International-a, američke podružnice Sky Perfect JSAT Corp.

Komentarišući lansiranje, Dave Wajsgras, izvršni direktor Intelsat-a, rekao je: “Ovo lansiranje upotpunjuje naš sveobuhvatni plan osvežavanja Galaxy flote započet pre oko 10 meseci.

“Ova prekretnica je sada dio 40-godišnjeg naslijeđa galaksije – satelita na koje su se naši sjevernoamerički kupci oslanjali decenijama. Takođe, obeležava se i 20. godišnjica našeg partnerstva sa JSAT-om. This joint venture has allowed both companies to serve more customers in more places across the world”.

Broadband TV News sjedi sa izvršnim direktorom MainStreaminga, Antoniom G. Corradom za razgovor, streaming, latenciju i ANGA COM.