Skip to content

Panasonic Avionics in IFC Boost (Originalni naziv)

panasonic-avionics-in-ifc-boost-(originalni-naziv)

Specijalista za zabavu i komunikacione sisteme u letu Panasonic Avionics potvrdio je veliko proširenje svoje globalne mreže povezivanja dodavanjem novih i proširenih GEO (geostacionarnih) Ku-band satelitskih kapaciteta koji pružaju veće brzine internet konekcije tokom leta za avio-kompanije i njihove putnike.

Panasonic Avionics dodaje nove HTS (High Throughput Satellites) i XTS (Extreme Throughput Satellites) u svoju mrežu povezivanja koja će poboljšati pokrivenost nad Sjevernom, Centralnom i Južnom Amerikom, Sjevernim i Južnim Atlantskim okeanom, Evropom, Bliskim istokom, Arapskim morem, Afrikom i Indijskim okeanom.

Panasonic Avionics takođe proširuje svoje trenutne mogućnosti uvođenjem dodatnih HTS kapaciteta preko Kine i Japana, nadovezujući se na postojeće investicije u povezivanje u ovom regionu.

Ova ekspanzija predstavlja:

  • Povećani kapacitetPovećanje kapaciteta od 50% na globalnom nivou, osiguravajući pouzdane i robusne brze internet usluge.
  • Ubrzane brzine: brzine do 75 Mbps po avionu kroz HTS i do 200 Mbps putem XTS satelita.
  • Prošireni reach: mrežna pokrivenost koja se prostire na kontinentima i okeanima, nudeći poboljšanu povezanost kako domaćim tako i međunarodnim putnicima.
  • Strateško raspoređivanjeNa snazi je fazni plan implementacije, a završetak je do kraja 2023. godine.
  • Beneficije svim klijentimaPoboljšanja koja će odmah i automatski koristiti sadašnjim i budućim korisnicima bez ikakvih promjena hardvera ili softvera.

“U poslednjih nekoliko godina beležimo eksponencijalni rast u usvajanju povezanosti tokom leta,” napominje Džon Vejd, potpredsednik poslovne jedinice za povezivanje u letu kompanije Panasonic Avionics. “Putnici žele veću brzinu interneta za tradicionalne usluge kao što su e-pošta, pretraživanje interneta, društveni mediji i poruke, a sve više traže strimovanje sadržaja, igranje igara u letu i korišćenje kolaborativnih aplikacija zasnovanih na oblaku. Ova velika ekspanzija naše globalne mreže povezivanja osigurat će da Panasonic Avionics dosljedno premašuje rastuću potražnju za ovim vrstama poboljšanog iskustva u letu.”

“S obzirom na naš jedinstveni pristup satelitskim kapacitetima i sa našom višeslojnom mrežom povezivanja u više orbita, Panasonic Avionics ima jedinstvenu sposobnost da iskoristi širok spektar različitih, vodećih satelita u industriji, a ne visoko rizični pristup oslanjanja isključivo na vlasničku satelitsku tehnologiju. Ovo omogućava kompaniji Panasonic Avionics da brzo i lako doda nove kapacitete kada i gde je to potrebno, osiguravajući da možemo da isporučimo naprednu i praktično neprekidnu uslugu. Rezultat je bolje iskustvo za putnike i veći Net Promoter Scores (NPS) za aviokompanije,” dodao je.

Prema Panasonic Avionics, širenje mreže naglašava dugoročnu posvećenost inovacijama vođenim kupcima i fokus na kontinuirano poboljšanje i brzo kretanje kao odgovor na rastuće potrebe tržišta.

Ova obaveza je ilustrovana predstojećim lansiranjem Panasonic Avionics usluga povezivanja u više orbita. Ovaj pristup uključuje električno upravljanu antenu (ESA) sposobnu za pristup kombinaciji GEO i LEO (niska zemaljska orbita) satelita.

Prema kompaniji, njene usluge povezivanja u letu odabralo je više od 70 vodećih svetskih avio-kompanija.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept