Panasonic Avionics in IFC Boost (Originalni naziv)

Specijalista za zabavu i komunikacione sisteme u letu Panasonic Avionics potvrdio je veliko proširenje svoje globalne mreže povezivanja dodavanjem novih i proširenih GEO (geostacionarnih) Ku-band satelitskih kapaciteta koji pružaju veće brzine internet konekcije tokom leta za avio-kompanije i njihove putnike.

Panasonic Avionics dodaje nove HTS (High Throughput Satellites) i XTS (Extreme Throughput Satellites) u svoju mrežu povezivanja koja će poboljšati pokrivenost nad Sjevernom, Centralnom i Južnom Amerikom, Sjevernim i Južnim Atlantskim okeanom, Evropom, Bliskim istokom, Arapskim morem, Afrikom i Indijskim okeanom.Panasonic Avionics takođe proširuje svoje trenutne mogućnosti uvođenjem dodatnih HTS kapaciteta preko Kine i Japana, nadovezujući se na postojeće investicije u povezivanje u ovom regionu.

Ova ekspanzija predstavlja:

  • Povećani kapacitetPovećanje kapaciteta od 50% na globalnom nivou, osiguravajući pouzdane i robusne brze internet usluge.
  • Ubrzane brzine: brzine do 75 Mbps po avionu kroz HTS i do 200 Mbps putem XTS satelita.
  • Prošireni reach: mrežna pokrivenost koja se prostire na kontinentima i okeanima, nudeći poboljšanu povezanost kako domaćim tako i međunarodnim putnicima.
  • Strateško raspoređivanjeNa snazi je fazni plan implementacije, a završetak je do kraja 2023. godine.
  • Beneficije svim klijentimaPoboljšanja koja će odmah i automatski koristiti sadašnjim i budućim korisnicima bez ikakvih promjena hardvera ili softvera.

“U poslednjih nekoliko godina beležimo eksponencijalni rast u usvajanju povezanosti tokom leta,” napominje Džon Vejd, potpredsednik poslovne jedinice za povezivanje u letu kompanije Panasonic Avionics. “Putnici žele veću brzinu interneta za tradicionalne usluge kao što su e-pošta, pretraživanje interneta, društveni mediji i poruke, a sve više traže strimovanje sadržaja, igranje igara u letu i korišćenje kolaborativnih aplikacija zasnovanih na oblaku. Ova velika ekspanzija naše globalne mreže povezivanja osigurat će da Panasonic Avionics dosljedno premašuje rastuću potražnju za ovim vrstama poboljšanog iskustva u letu.”

“S obzirom na naš jedinstveni pristup satelitskim kapacitetima i sa našom višeslojnom mrežom povezivanja u više orbita, Panasonic Avionics ima jedinstvenu sposobnost da iskoristi širok spektar različitih, vodećih satelita u industriji, a ne visoko rizični pristup oslanjanja isključivo na vlasničku satelitsku tehnologiju. Ovo omogućava kompaniji Panasonic Avionics da brzo i lako doda nove kapacitete kada i gde je to potrebno, osiguravajući da možemo da isporučimo naprednu i praktično neprekidnu uslugu. Rezultat je bolje iskustvo za putnike i veći Net Promoter Scores (NPS) za aviokompanije,” dodao je.

Prema Panasonic Avionics, širenje mreže naglašava dugoročnu posvećenost inovacijama vođenim kupcima i fokus na kontinuirano poboljšanje i brzo kretanje kao odgovor na rastuće potrebe tržišta.

Ova obaveza je ilustrovana predstojećim lansiranjem Panasonic Avionics usluga povezivanja u više orbita. Ovaj pristup uključuje električno upravljanu antenu (ESA) sposobnu za pristup kombinaciji GEO i LEO (niska zemaljska orbita) satelita.

Prema kompaniji, njene usluge povezivanja u letu odabralo je više od 70 vodećih svetskih avio-kompanija.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles