QVC ostaje na Astri.

qvc-ostaje-na-astri.

Astra satelitski operater SES i teleshopping emiter QVC produžili su partnerstvo.

Novim sporazumom QVC osigurava satelitske kapacitete na poziciji Astre 19,2° istočno u SD i HD rezoluciji za naredne godine. Ugovor pokriva kanale na njemačkom jeziku QVC SD, QVC2 SD i QVC2 HD.

“Oduševljeni smo tekućim i sada proširenim pouzdanim partnerstvom sa kompanijom SES Astra. Važno je da QVC nastavi da pruža našim gledaocima naše kanale na svim nivoima kvaliteta, tako da mogu slobodno da biraju između SD, HD i za QVC i QVC2 takođe UHD,” rekla je Judith Haker, direktorka za razvoj i distribuciju platformi u QVC International.

Otprilike Jörn Krieger

Jörn izvještava o najnovijim dešavanjima u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Od 1992. godine radi kao slobodni novinar, specijalizovan za digitalne medije, tehnologiju emitovanja, konvergenciju i nova tržišta. Takođe se bavi univerzitetskim predavanjima, piše članke u specijalizovanim publikacijama i producira radio izveštaje. Jörn je također moderator panel diskusija na industrijskim događajima kao što su ANGA COM, Medientage München i IFA Berlin.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top