SES proširuje Agence France-Presse partnerstvo

0
ses-prosiruje-agence-france-presse-partnerstvo

Globalna novinska agencija Agence France-Presse (AFP) proširuje svoje partnerstvo sa kompanijom SES, omogućavajući svojim korisnicima da nastave da koriste iAFPTV Live platformu za pristup vestima uživo i događajima iz celog sveta u realnom vremenu.AFPTV Live, baziran na SES 360, nudi platformu koja omogućava korisnicima da pristupe AFP-ovim video news feedovima uživo i isporuče sadržaj svojim news studijima putem IP na jednostavan i siguran način. Korisnici takođe mogu da planiraju svoje izveštavanje o vestima sa informacijama u realnom vremenu, funkcijama kolaborativnog dnevnog reda i alatom za ćaskanje koji ih povezuje sa AFPTV-ovim urednicima uživo.

Od lansiranja platforme 2018. godine, AFP i SES su uveli brojne nove funkcije u AFPTV Live kako bi optimizovali korisničko iskustvo i mogućnosti platforme, što je čini prvom takve vrste koja nudi napredne funkcije kao što su reprodukcija, ponovno punjenje, preuzimanje i rezanje sadržaja uživo sa jednog korisničkog interfejsa.

Marie-Noëlle Vallès, direktorica strategije razvoja video poslovanja u AFP-u, rekla je: “AFP je vizuelna novinska agencija, sa mrežom bez premca sa sjedištem na 260 lokacija širom svijeta.

“Naša sposobnost da neprimetno isporučimo više od 1.200 video snimaka uživo svakog meseca u masovnom obimu je od presudnog značaja. Kako naša AFPTV Live platforma nastavlja impresionirati naše kupce svojom lakoćom korištenja, radujemo se suradnji s SES-om kako bi ga nastavili ažurirati i poboljšavati u godinama koje dolaze”.

Norbert Hölzle, globalni šef za medije u kompaniji SES, dodao je: “AFP je ikonska novinska organizacija koja služi ogromnoj, globalnoj publici sa pouzdanim, multimedijalnim informativnim sadržajem u realnom vremenu.

“Oduševljeni smo što nastavljamo da radimo rame uz rame sa AFP-om kako bismo proširili i poboljšali mogućnosti platforme AFPTV Live najsavremenijom tehnologijom koja olakšava korisnicima AFP-a da pronađu i dostave najvažnije vesti svojoj publici”.

Broadband TV News sjedi sa izvršnim direktorom MainStreaminga, Antoniom G. Corradom za razgovor, streaming, latenciju i ANGA COM.

Advertisement