Skip to content

SES proširuje Agence France-Presse partnerstvo

ses-prosiruje-agence-france-presse-partnerstvo

Globalna novinska agencija Agence France-Presse (AFP) proširuje svoje partnerstvo sa kompanijom SES, omogućavajući svojim korisnicima da nastave da koriste iAFPTV Live platformu za pristup vestima uživo i događajima iz celog sveta u realnom vremenu.

AFPTV Live, baziran na SES 360, nudi platformu koja omogućava korisnicima da pristupe AFP-ovim video news feedovima uživo i isporuče sadržaj svojim news studijima putem IP na jednostavan i siguran način. Korisnici takođe mogu da planiraju svoje izveštavanje o vestima sa informacijama u realnom vremenu, funkcijama kolaborativnog dnevnog reda i alatom za ćaskanje koji ih povezuje sa AFPTV-ovim urednicima uživo.

Od lansiranja platforme 2018. godine, AFP i SES su uveli brojne nove funkcije u AFPTV Live kako bi optimizovali korisničko iskustvo i mogućnosti platforme, što je čini prvom takve vrste koja nudi napredne funkcije kao što su reprodukcija, ponovno punjenje, preuzimanje i rezanje sadržaja uživo sa jednog korisničkog interfejsa.

Marie-Noëlle Vallès, direktorica strategije razvoja video poslovanja u AFP-u, rekla je: “AFP je vizuelna novinska agencija, sa mrežom bez premca sa sjedištem na 260 lokacija širom svijeta.

“Naša sposobnost da neprimetno isporučimo više od 1.200 video snimaka uživo svakog meseca u masovnom obimu je od presudnog značaja. Kako naša AFPTV Live platforma nastavlja impresionirati naše kupce svojom lakoćom korištenja, radujemo se suradnji s SES-om kako bi ga nastavili ažurirati i poboljšavati u godinama koje dolaze”.

Norbert Hölzle, globalni šef za medije u kompaniji SES, dodao je: “AFP je ikonska novinska organizacija koja služi ogromnoj, globalnoj publici sa pouzdanim, multimedijalnim informativnim sadržajem u realnom vremenu.

“Oduševljeni smo što nastavljamo da radimo rame uz rame sa AFP-om kako bismo proširili i poboljšali mogućnosti platforme AFPTV Live najsavremenijom tehnologijom koja olakšava korisnicima AFP-a da pronađu i dostave najvažnije vesti svojoj publici”.

Broadband TV News sjedi sa izvršnim direktorom MainStreaminga, Antoniom G. Corradom za razgovor, streaming, latenciju i ANGA COM.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept