SES, Quanta tim za posluživanje LATAM sportova, događaja

0
ses,-quanta-tim-za-posluzivanje-latam-sportova,-dogadjaja
SES, Quanta tim za posluživanje LATAM sportova, događaja

U nadmetanju da ponudi globalnu distribuciju sadržaja i postprodukcijske mogućnosti za sportske i novinske događaje na ključnoj teritoriji, satelitski operater SES najavio je partnerstvo sa kompanijom za infrastrukturu, postprodukciju i isporuku Quanta koja pokriva Latinsku Ameriku.

U saradnji će dve kompanije moći da koriste audio-vizuelno tržište, što će omogućiti kompanijama da međusobno povežu svoje mreže za isporuku sadržaja za sportske i događaje koji posluju na kontinentu.Kao deo sporazuma, novootvoreni teleport kompanije Quanta u Sao Paolu povezan je sa SES-ovom hibridnom distributivnom mrežom i medijskim centrima kako bi omogućio pojednostavljene usluge isporuke sadržaja globalnim i latinoameričkim korisnicima putem satelitskih, IP i fiber mreža. Korisnici sporta i događaja takođe će moći da koriste postprodukcijske mogućnosti u objektima kompanije Quanta, uključujući snimanje komentara, grafiku i reklame.

“Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa jednim od globalnih lidera u distribuciji u sportovima i događajima uživo,” rekao je Laudson Diniz, menadžer poslovnog razvoja i produkcije kompanije Quanta. “Ovaj sporazum nam daje mogućnost da iskoristimo robusnu hibridnu mrežu kompanije SES za distribuciju sportskih utakmica i turnira uživo za naše kupce širom sveta i u Latinskoj Americi, označavajući sledeći korak u dopunjavanju naše ponude servisne infrastrukture.”

“Quanta je lider u infrastrukturi video usluga u Latinskoj Americi sa svojim opsežnim zvučnim pozornicama i sadržajima,” dodao je Michele Gosetti, šef prodaje i događaja kompanije SES. “Oduševljeni smo što sarađujemo sa njima kako bismo zajednički proširili ponudu za naše kupce i isporučili njihov ključni sportski i sadržajni sadržaj sa integrisanim rešenjem od kraja do kraja.”