Telekom Srbija će se žaliti na zatvaranje podružnice na Kosovu

Telekom Srbija najavio je da će uložiti žalbu na odluku kosovskih vlasti da zaustave svoju podružnicu MTS da radi u zemlji.

U razgovoru za Radio-televiziju Srbije (RTS), a citira Danas , generalni direktor aktuelnog srpskog predsednika Vladimir Lučić rekao je da ima rok od 30 dana da uloži žalbu i da se nada da će međunarodna zajednica stati na njegovu stranu.

On je dodao da će, ukoliko njena žalba ne uspije, zatražiti od suda u Prištini da privremeno suspenduje odluku “jer se našoj kompaniji nanosi nepopravljiva šteta”.

Lučić je dodao da je odluka doneta jer je član uprave MTS-a u pasošu naveo Republika Srbija. On je također rekao da je ova odluka kršenje Briselskog sporazuma.

Kako su ranije objavile Broadband TV News, Lučić je već rekao da će MTS nastaviti sa radom na Kosovu uprkos ukidanju licence.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top